fbpx
Instagram
Instagram did not return a 200.

Wil jij leren hoe je van je houtje-touwtje uitstraling naar professioneel merk gaat?

Van houtje-touwtje naar een professionele uitstraling? Zonder bakken met geld uit te geven? Dat kan! Wij leren jou in drie online masterclasses waar je op moeten letten bij het neerzetten van een professionele uitstraling. We leggen je uit hoe jij voor herkenbaarheid kunt zorgen, zodat jij van jouw doelgroep sneller je klanten kunt maken. We leren je vertrouwen op te wekken en hierdoor aankoop-barricades te verminderen.

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?
De cursus is voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en voor iedereen die meer uit zijn bedrijf wil halen. Of je nu aan het begin staat, of al even bezig bent. Jij wilt je echt gaan onderscheiden, professionaliteit uitstralen en je bedrijf naar een next level tillen. Je weet dat er daarvoor wat moet veranderen, maar je hebt geen idee hoe je dit aan moet pakken.

 Herken je dit?

→  Je bent al lekker op weg, je bent als ondernemer echt goed in wat je doet, maar nu moet je bedrijf een eigen onderscheidend gezicht krijgen en je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit aan moet pakken!

 

→  Je weet dat het goed is om je de uitstraling van je bedrijf overal consistent in door te voeren maar je krijgt dit zelf maar moeilijk voor elkaar.

 

→  Je bent wel eens jaloers op de uitstraling van anderen, het ziet er zo strak, professioneel en verzorgd uit. Had jij dat ook maar…

→  Je krijgt best wat bezoekers op je website, maar de aankoop blijft uit. Je hebt al meerdere dingen geprobeerd maar je weet niet goed waar het aan ligt. Je zou zo graag meer willen verkopen, want je product of dienst is echt geweldig!

 

→  Je bent begonnen met het ontwerpen van je eigen huisstijl. Je had immers niet echt het budget om dit te laten verzorgen, maar je hebt eigenlijk geen idee of de uitstraling wel klopt bij wat je over wil brengen!

 

→  Je hebt het idee dat je maar wat aanrommelt en focus mist in je positionering en daardoor ook in je uitstraling. Je zou graag meer impact en resultaat halen!

 

Wij kunnen jou helpen met een onderscheidende uitstraling. Wij vinden het zo zonde om te zien dat er zo veel geweldige bedrijven zijn met prachtige verhalen die niet van de grond komen, omdat ze niet weten hoe ze hun verhaal over moeten brengen. Dat gaat jou niet gebeuren toch?!

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Mirthe, Elise en Sammie. Onze missie is om bedrijven te helpen groeien. Wij houden namelijk van sterke merken, blije gezichten en bedrijven die impact maken.

Daarom hebben wij samen Studio MES opgericht, een grafisch ontwerpbureau. Wij zetten ons al jaren in om ondernemers te helpen met het vertalen van hun visie naar de juiste vorm. Zo brengen wij het verhaal tot leven en geven wij bedrijven/ondernemers het podium dat bij ze past en die ze verdienen!

Je kan een sterke en doordachte uitstraling ook wel vergelijken met jouw lievelingsoutfit. Het past perfect, je voelt je er lekker in, je straalt en iedereen ziet wie jij echt bent!

Ben jij ook klaar om de best passende outfit voor jouw bedrijf te vinden?

Wat ga je leren in de komende 3 online masterclasses?

Masterclass 1: 23 juni 10:00 – 11:00
Maak van jouw verhaal een successtory

Wij geven je praktische tips en voorbeelden. Zo leer jij je beter te positioneren, een sterk verhaal te formuleren en je te onderscheiden van de rest. Zonder sterke basis ook geen sterk bedrijf. Aan de slag dus!

Masterclass 2: 30 juni 10:00 – 11:00
Van visie naar vorm

Hoe kies je de best passende uitstraling bij jouw bedrijf?
Want moet je nou voor blauw gaan of toch rood? Geen zorgen, wij leggen je precies uit wat het effect is van kleuren, vormen en lettertypes, zodat je uitstraling jouw droomklanten aantrekt. Aan jou valt niet meer te ontkomen!

Masterclass 3: 7 juli 10:00 – 11:00
Consistentie is the key

Je weet wat er bij jouw bedrijf past… En nu?! Hoe zorg je voor herkenbaarheid en consistentie? Hoe maak jij jouw uitstraling professioneel en authentiek? Wij leren jou vertrouwen op te wekken zodat jij van jouw klanten ambassadeurs maakt!

Anderen gingen je voor

“Dankzij Studio MES weten wij ons te onderscheiden! Het ontwerp voor onze Whitepaper valt op tussen alle andere Whitepapers. Hij match perfect met alle andere communicatie-uitingen waardoor we herkenbaar zijn. Wij zijn erg tevreden!”

Laura van Opstal
CBCI

“De aanpak van studio MES heb ik als erg prettig ervaren, laagdrempelig en op een informele manier. Mijn biermerk heeft nu echt een professionele uitstraling gekregen. Het klopt gewoon!”

Pascal Swinkels
Brouwerij d'n Uilskuiken

"Samen met studio MES ben ik tot een goed resultaat gekomen. Mijn nieuwe logo is herkenbaar, bevat een verhaal en opent een dialoog. Ik ben echt dik tevreden."

Tjebbe Will
Blue Turtles