fbpx
Instagram
Instagram did not return a 200.
Image Alt

Over MES

Wie zijn wij?
Lijn

Stel je begint een bedrijf, maar je hebt nog geen visuele identiteit. Of je moet een presentatie geven aan een publiek, maar je weet niet hoe je dit visueel neer kunt zetten. Of je wilt graag een nieuw imago creëren, maar je weet niet hoe. Wat doe je dan?

 

Wij vinden het leuk om met zulke vragen aan de slag te gaan, daarom zijn wij Studio MES begonnen. Studio MES is gespecialiseerd in het maken van visuele identiteiten. Ook zijn we goed in het ordenen en visualiseren van informatie. Dit biedt de mogelijkheid om jouw verhaal op een begrijpelijke en leuke manier over te brengen. Van drukwerk tot digitale media, wij geven jouw product en/of bedrijf een eigen gezicht.

 

Voor ons staat kwaliteit boven alles. Tijd, moeite en aandacht vinden wij belangrijker dan snelheid. We leren je graag kennen en kunnen ons goed inleven in jouw verhaal. Ons werk bevat vaak een humoristische ondertoon, het plezier is altijd terug te zien. We gaan op een informele manier in gesprek en komen samen tot de ideale oplossing. Vervolgens betrekken we je ook in ons ontwerp proces, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.